Semester med familjen och en vecka i Vimmerby trakten för besök på bla Astrid Lindgrens Värld.

Familj och caching går inte helt optimalt ihop, några snabba burkar som råkar finnas på vägen kan man beta av, men lite längre äventyr är sällan möjligt. Så då får man använda tid utan för familjetiden, dvs när familjen sover. Så klockan 04:00 väcktes jag av väckaren och smet snabbt iväg efter en snabb frukost mot en cache jag sett ut innan.

Darkness awaits you en cache från 2002 i en övergiven gruva. Egentligen skall man ju inte ge sig på sådana här cacher ensam. Så för säkerhets skull fotade jag av gps-koordinaterna när jag stod utanför och postade det på FB så att om jag skulle saknas senare på dagen skulle man veta vart man skulle börja att leta…

Cachen kunde hittas utan problem inne i gruvan. När jag sedan kom ut igen skulle jag posta på FB att allt gått bra, ser då att jag inte slagit på mobildatan(har den alltid avslagen på natten) så mitt första meddelande hade inte gått iväg…..

Nästa stopp blev en övergiven silo som jag sprang på tidigare i veckan med barnen, det kändes inte läge att utforska den med dom utan bättre på egen hand.

Så den undersöktes grundligt både högt och lågt, helt intakt varken graffiti eller koppar tjuvar har hunnit hit än. Egentligen var det två olika byggnader i hopbyggda en äldre silo och en betydligt modernare, lite kul att se skillnaderna.