På vår lilla extrem tur var nästa stopp cachen Fredriksberg kl 18.30. Vilken blev min tretusonde(3000) cache. Cachen ligger vid ett övergivet pappersbruk, man skall hitta 5 st kontroller(siffer brickor) på området som man sedan skall använda för att räkna ut var cachen är gömd någonstans. Ett av delstegen är den enormt höga skorstenen vilken fick oss att tveka inför uppdragets lyckande genomförande. Palmqvist hade iof med sig klätterutrustning men vi var ändå tveksamma. Så vi sparade det delsteget till sist.

Först gav vi oss på belysningsmasten som stod mitt på fabriksplanen, det gick snabbt och smärtfritt, sen betade vi av delsteg efter delsteg i ett rasande tempo. Det är en helt fantastisk anläggning med mycket intressant att se, dock får man vara försiktig, då det saknas golv på sina ställen, trappor slutar mitt i tomma luften och golvgaller som sitter på trekvart. Men vi klarade oss igenom utan några missöden. Och skorstenen som vi fruktat så visade sig att bli lättare att besegra än befarat. Cache ägaren i egen hög person, Motorcycledude dök upp när vi skulle ta det sista delsteget, skorstenen och följde sedan med och guida oss resten av dagen utan att avslöja några gömmor, dom fick vi allt leta reda på själva.

Utsikt från masten.

På¨väg upp i masten.

Madmike81

Perspektiv 🙂

Shyssta tapeter.

Inneträdgård

Små fuktskador...

Palmqvist

Högt i tak

Fredriksbergs pappersbruk