Så var det dags att ta denna berömda cache innan fortet stängs för gott. Undertecknad fick sällskap av c0m4 och vi begav oss iväg till Karlsborg.

Väl framme hade ett annat gäng betydligt talrikare från Trollhättan precis anlänt. Så när nödvändig information insamlats beslöt c0m4 och jag att vi började från andra hållet än de övriga. Sen betade vi av steg på steg, när vi hade klarat två steg så var redan det andra gänget klara, trodde vi. Men det visade sig sen när vi var färdiga med alla steg och bara hade finalen kvar, så låg vi ändå före Trollhätte gänget, då vi räknat ut varje delsteg på plats medan dom sparade uträkningarna till sist.  Så vi fick smyga en liten omväg, för att inte avslöja vart finalen låg 🙂

Detta var en fantastisk rolig cache med flera kluriga delsteg, ett visade sig lättare att lösa än att återställa trots facit!

Sen bar det av till övriga cacher i närområdet, bla. Befästningen, hade varit där tidigare när det var vinter, men då bar inte isen. Nu var jag mer förberedd, 4st drickabackar, buntband och gummistövlar. Buntade ihop backarna två och två med stövlarna, det räckte precis till för att inte bli blöt 😀