Hade några föräldradagar kvar att plocka ut för F som snart skulle frysa inne då han snart fyllde 8år. Så när han fick sommarlov tog jag med mig barnen till mina föräldrars stuga i Tanum för ett par dagar.

Barnens favorit på västkusten är krabbfiske och det blev det ett par gånger när vädret tillät.

En dag gjorde vi en utflykt med farmor och farfar till en bronsåldersgrav som låg riktigt fint på en höjd med utsikt över havet. På vägen fanns det några cacher som vi passade på att logga. Bronsåldersgraven ligger vid Kragenäs 12: Pannberget och jag kan varmt rekommendera ett besök.

Det blev lite underhåll på några av mina cacher i området, bla Bunker#9

Nästa dag var det dags för mer underhåll av cacher, då några jag har vid Svinesund precis vid norska gränsen. Bunker#3 och Bunker#4 det är lite besvärlig terräng upp till dom men barnen kämpade på bra. Barnen diskuterade hur man bäst skulle komma in i den igenmurade bunkern.

Vi Passade även på att logga den virtuella cachen som ligger mitt på den gamla Svinesundsbron där gränsen mellan Norge och Sverige går. När vi var mitt på bron började det både regna och åska, så det blev en snabb reträtt tillbaka till bilen.

DSC_1178

Farmor och farfar fick vara lite barnvakt en av dagarna så att jag kunde gå på upptäcktsfärd för att hitta nya intressanta ställen för geocacher. Gillar att utforska och leta reda på rester av bunkrar och befästningar från kriget.  Jag hade några nya ställen som jag anade att det borde finnas lite rester att hitta. Det mesta man hittar är tyvärr plomberat, igen grävt eller borttaget, det kan vara intressant också.

Några nya cacher blev det Dynamitförråd, Bunker#13 och Försvarslinjen.

 

Men denna gången blev det jackpott och jag hittade ett KSP-värn som inte var helt igenmurat, bara skottgluggarna av någon anledning.