8 Juli-2017
Det är andra året som jag och Folke är med på detta roliga evenemang, att åka gummibåt i kanalerna i centrala Göteborg.  Det är ett löst sammansatt event via FB och det är svårt att veta vem som står bakom egentligen. Kan ju lugnt tillägga att trotts att Folke är sju år så höjer vi nog medelåldern på deltagarna då de flesta är ungdomar i 18(?) års åldern. Vi tog tåget ner över dagen bara för att delta på detta äventyr.

I år så hade även KarlG med flickvän och varsitt barn slutit upp och deltog i årets event.

Vi gör oss redo för avfärd och det pumpas upp gummibåtar av alla de slag. Även en del barnpooler användes som flytetyg. Svårt att uppskatta antalet deltagare men skulle tro att antalet ekipage var tresiffrigt.

En del ekipage hade lite svårt att få luften att stanna kvar, detta ekipaget gav dock inte upp i första taget utan paddlade på.

Vi var först framme efter drygt 2timmars paddling en del höll på i närmare fyra timmar men vi hade ett tåg hem att passa, så efter halva sträckan så lämnade vi dom flesta bakom oss. Folke nöjd med dagens äventyr och ser redan fram emot nästa år.