Den 1:a Mars så landade vi igen på Heathrow i London och hade lite tid över(knappt två timmar) tills flyget till Sverige gick. Denna gången stannade dock alla på flygplatsen och gav sig inte ut på några äventyr. Så det blev intagande av föda, kaffe och någon öl i väntan på flyget.

Sedan blev det en kort tur hem till Sverige och Arlanda, vi landade strax före åtta på kvällen. Då det inte gick att ta sig hem till Mariestad vid den tiden så hade jag fixat övernattning i Örebro hos en i gänget. Bilen jag skulle åka med väntade dock in en i gänget som hade bokat ett annat flyg ifrån Heathrow och kom någon timme efter oss. Men vad gjorde det, det blev en runda i snö, mörker och kyla runt Arlanda för att logga några cacher under tiden, satan vad kallt!

På vägen hem sedan blev det givetvis ett par cacher till, framförallt ett gäng Large burkar och en Jette snabb reflex cache. Klockan vare väl närmare två på natten innan vi kom i säng utanför Örebro.

Summa summarum, så här två och en halv månad efter resan känns det fortfarande overkligt att jag varit i Sydamerika. Men jag har många fantastiska minnen, foton och filmer ifrån resan. Bloggen är bara en liten del känns det som, men det är en bra summering och hjälper till att minnas denna fantastiska resa. Ångrar inget även om det säkert kunde gjort vissa saker bättre, men med tanke på den korta tid vi hade på oss så såg vi väldigt mycket, trots flera resdagar under resan. Givetvis skall man vara borta längre om man kan, men personligen var det inget alternativ med familj och småbarn hemma. Utan min fantastiska fru så skulle jag aldrig haft denna möjligheten dom närmaste 20-åren.