Idag blev det tidig avfärd igen, våra chaufförer från igår hämtade oss halv sex på morgonen för att köra oss till flygplatsen. Och med ett tidigt förmiddags flyg flög vi från Foz do Iguaçu tillbaka till Sao Paulo, det gick lite fortare än bussen…

I Sao Paulo fanns det lite olika viljor, några hyrde taxi hela dagen för att bara åka runt och ta cacher. Jag och några till hade hotell att checka in på och sedan ville vi ta det lite lugnare och se oss omkring i centrala stan. Men först var det en hägrande FTF chans som alla ville åka på, så efter att vi snabbt checkat in på hotellet och låtit den frustrerande taxichauffören vänta utanför så begav vi oss in mot centrum för att sammanstråla vid cachen(Memorial 17 de julho)med FTF chans. På något sätt lyckades vi ta oss dit i fyra olika taxibilar med lite olika resväg och komma dit nästan samtidigt. Så när alla var samlade så plockades burken fram och vi kunde konstatera att den redan var loggad någon dag innan. Halva gänget fortsatte i sina taxibilar medans jag och några till promenerade bort för att få oss lite mat i magen. Hittade en hyfsad lunchrestaurang och laddade krafterna lite. Sedan tog vi en ny taxi in till centrum.

Sao Paulo kändes inte som en trevlig stad, mycket var nedgånget och slitet, mycket uteliggare på både gator och torg. Vi lyckades logga fem cacher i centrum varav några korta multis. Det var folk i princip överallt så det var inte helt lätt att leta efter cacherna. Besökte katedralen Catedral da Sé som är som katedraler är mest, stor och pampig och vittnar om hur kyrkan en gång i tiden sugit ut folket.

Efter ett par timmar på stan och det började närma sig eftermiddag och skymning så tog vi taxi tillbaka till hotellet då det inte kändes säkert att vara på stan när det blev mörkt. Jag och familjen Camping4us tog en taxi och Stadsalv, Bengtbilog och vw-bus tog en annan. Vår taxi kom fram drygt en timme före dom andra som hade fått en halvblind chaufför som inte hittade vägen…

Sedan blev det en lugn kväll på hotellrummet med några öl och caching skrönor, och ladda upp inför morgonens flygresa.