Efter en skön natts sömn och frukost på det stillastående flygplanet, så begav jag mig till avgångs terminalen i god tid för att checka in min resväska. Efter det hade jag lite tid över för att plocka ytterligare några cacher runt Arlanda. Började med multin Welcome to the land of the Vikings som startar vid en runsten inne på flygplatsen, räknade snabbt ut finalen som låg åt fel håll för tillfället så jag gick och loggade övriga cacher först, Virgo – the Cache och Arlanda Traveller Bugs’ Hotel ur den senare tog jag med mig dom TBs som fanns där för vidare färd. Sedan gick jag tillbaka och tog finalen på multin innan jag passerade säkerhetskontrollen för att vänta på mitt flyg. Till saken hör det att dom andra som skulle flyga ifrån Stockholm hade en senare flygning så denna första bit fick jag åka ”själv”, dock hade jag stämt möte med Stadsalv i London som skulle komma dit en halvtimme efter mig med ett flyg ifrån Göteborg.

Efter en kort flygning till London mötte jag så upp Stadsalv på terminalen och vi beslöt oss att ge oss på några av dom närmaste cacherna, dock var vi i helt fel ända av flygplatsen så vi tog en transferbuss som gick till ett av hotellen i närheten av cacherna. Vårt första mål var Where would we be without William Roy? som är en multicache som jag lyckades räkna ut hemifrån.  På väg till den passade vi på att logga Motorway Mayhem M4 Jct 4a som inte var speciellt upphetsande men den låg ju ändå på vägen… Efter Multin kurrade magarna och vi intog föda på pubben The Three Magpies som låg efter vägen, kändes som en genuin brittisk pub och maten var god liksom ölen. Efter maten blev det en retlig DNF på Welcome World som tycks ha funnits på sin plats om man läser loggarna efter oss. Men vi avslutade med flaggan i topp och kunde logga Traditional Geocache Heathrow 2nd TB Hotel innan vi tog oss tillbaka till flygplatsen för att möta upp det övriga 14st i detta galna(?) gäng.