Fick tips om denna serien av Klabbe för snart två år sedan och har haft den i åtanke sedan dess. Men det har inte blivit av tidigare att jag kommit iväg åt det hållet. Men nu fick jag chansen och jag kan säga att det är inget jag ångrar…

Serien består av många välgjorda gömmor, problemet är att dom flesta ligger långt inne i skogen innanför vägbommar som gör det till ett helt litet projekt. Att ta dessa utan cykel är inte att rekommendera om man vill hinna med alla på en dag.

När jag påbörjade serien för dagen hade jag fyra timmar på mig innan jag behövde återvända hem och jag han då med 16st men då höll jag ett högt tempo. Var tvungen att lämna kvar två st ologgade då tiden tog slut…vilket var lite retligt.
Utan att spoila för mycket så visar jag nedanstående exempel på vad man kan hitta på denna serie:

Det gäller också att läsa cachebeskrivningarna och se sig om, då det finns intressanta saker att se i närheten av gömmorna som man lätt kan missa om man bara rusar efter burkarna.