STF…
Satt vid datorn när denna kom ut, såg mailet efter ett par minuter. Så det blev att snabbt ladda in den i GPSn och rusa iväg. Fick varken med mig plånbok eller mobiltelefon.
Väl i bilen i med rätt skiva och iväg. Tur man har farthållare, så att man kan knyta skorna utan att hastigheten understiger 100….

Väl på väg in till stan så var jag i valet och kvalet vilken väg jag skulle välja, den närmaste rakt genom stan eller den lite längre på leden med ”fri fart”. Valde fel och tog den genom stan, direkt efter ogräs-rondellen hamnade jag efter en mycket laglydig bilförare. Ville inte utmana ödet och köra om på Stockholmsvägen utan nöjde mig att svära och bita på naglarna. Efter en evighet kom vi fram till epa-korset och marodören väljer att äntligen svänga höger.
Dock så är det rött ljus en evighet(typ 10sek) och hamnar efter en ännu långsammare bil som vägrar att ha någon annan riktning än den jag bestämt mig för.

Efter Marieholmsbron så svänger den djäveln äntligen av och jag kan passera polishuset i något helt annat än laglig hastighet…

Ser inte en enda bil och parkerar vid bommen till golfbanan där det är kortaste fågelvägen till cachen. Pannlampan tänds och jag rusar genom hallonsnår och elände innan jag kommer ut på cykelbanan, fortsätter in i skogen hoppar över några sanka områden och närmar mig nollan, ser till min besvikelse en ficklampa. Ber till caching guden att man inte hittat burken än. Kommer fram och stöter på PelleQ med dotter. Som intygar att dom inte hittat burken, tackar min gud som strax belönar mig med att överge mig, då PelleQ ropar att hon hittat burken…

Åker hem med svansen mellan benen och tröstar mig med en öl när jag kommer hem, precis när jag tar sista klunken förkunnar mobilen att det kommit ut tre(3)st nya cacher i stan… Frun frågar sarkastiskt om ölen skänkte mig så stor njutning att det kompenserar att jag inte kan åka ut och ta dom tre cacherna…?

Jag säger att jag kan ju alltid springa, eller ta cykeln. Väljer att inte göra det, då chansen verkar vara liten att då komma först. Ser sen att cacherna inte loggades förrän efter typ 8-timmar…