Eftersom jag var hemma med F som hade vattenkoppor, så bestämde vi(jag) oss att ta en liten cachingtripp till dom fyra nypublicerade cacherna vid Fåleberg. Packade således barn,vagn och matsäck för en liten tur.

Parkerade på dom angivna P-koordinaterna och satt e ungen i vagnen, och försökte ta mig fram längs den gamla skogsvägen. Det kunde gått bra om inte markägaren avverkat och envisats med att lämna kvar riset mitt i vägen, fick bära barn och vagn växelvis för att ta mig fram. Fick lyfta ekipaget över ett elstängsel som som tur var var avstängt för tillfället. Till slut så kom vi äntligen fram till första cachen Fålebergs by ”Lundgrens” . Ett gammalt hus som sett sina bästa dagar…

Image

F tittar intresserat i burken för att se om det finns något av intresse…

Image

Efter avslutad loggning var det bara att kämpa sig vidare till nästa burk över gärdet.

Image

Snart var vi framme vid cache nr 2 Fålebergs by Stockastugan”Kroka-Svens”. Även detta ett gammalt hus i förfall.

Image

Sen blev det en kämpig väg till nästa burk över staketet igen och genom skogen utan stig. Men F var tålmodig och protesterade inte.

Vid burk nr3 Fålebergs by ”Knotiga tallen” så intogs lite fika efter lyckad loggning, fikat var betydligt intressantare en den lilla burken tyckte F, även om fadern var mycket nöjd.

Image

När vi sedan väl tagit oss till sista cachen Fålebergs by ”Odins nålar” så fanns det ju en fin fin väg att ta sig tillbaka till bilen på, mycket tacksamt att man slapp ta barnvagnen tillbaka samma väg. Detta var en mycket fin och välgjord liten serie av linda&staffan.