Tanken är att dela med mig av de bästa cacherna jag hittat varje månad. Skall försöka få till ett inlägg i månaden i alla fall…

Nu får jag ta årets tre första månader i klump.

Januari Den helt klart bästa var Puzzle cache #1 av ToxyRocker den ligger i Skultorp strax söder om Skövde. Det är en Field Myst, dvs man får ta sig till koordinaterna för att lösa problemet för att komma åt loggboken. Mer än så kan jag inte säga utan att spoila hela upplevelsen. Ni som inte tagit den, se till att göra ett besök. Tycker man att man är dålig på mystar eller inte tagit någon myst alls innan, så är denna ändå inget större problem.

Februari Egentligen var ju eventet Mining Overnight helt klart outstanding. Men jag väljer att hoppa över event och istället väljer jag ut burkar som fortfarande går att logga. Jag var på Rammstein i huvudstaden och såg till att komma upp i god tid så att jag hann logga lite burkar innan. Passade då på att rensa rent på bland annat Skeppsholmen och stötte då på denna kluriga gömma: 127/Skeppsholmen av Fam.S det är inte för inte den har över 140 favoritpoäng. Är du i Stockholm så är denna helt klart värt ett besök.

Mars Återigen är det en gömma av ToxyRocker nu Puzzle cache #2 ytterligare en genialisk cache. Denna tog lite längre tid att lösa och krävde två besök på platsen. Även denna löser man på plats, tålamod och fint väder underlättar. Denna cache ligger i Skövde och måste besökas! Nu ser vi fram emot nästa kluriga gömma från ToxyRocker 🙂

Återkommer i början på Maj med resultatet från april.