Graffiti  http://coord.info/GC2NK7M

Satte mig en snabbis framför datorn och såg att denna hade kommit ut, snabbt i med gpsn i datorn och ladda över gpxn.
Rusade förbi frun i köket med en fråga om att få ta en snabb tur, fick godkänt på detta och for i väg i träskorna(ingen tid till att snöra på något annat)

Jag gjorde ett försök för ett tag sedan att lägga ut en cache i trädet bredvid konstverket men blev då nekad av rewiverna pga. att det var någon annan som hade paxat platsen. Åkte då givetvis och plockade in min burk och tittade om jag kunde hitta den andra burken om den nu redan fanns på plats. Men kunde inte hitta någon.

Misstänkte att det var just Lorden som hade paxat platsen och att han ev skulle släppa cachen i samband med något av hans Stammtisch event, så när jag åkte till det senaste i Klyftamon så var jag bara tvungen att svänga förbi här och göra ett försök, men kammade då noll.

Men nu fick jag ändå möjlighet att kunna vara först att logga denna, såg det blev en rivstart hemifrån och stereon på hög volym…. satans det var visst KSMB, vart var nu FTF-jakts skivan? Någonstans i handskfacket… Med ett öga på vägen och en fumlande hand så kunde jag snart byta skiva och höja volymen ytterligare för att komma i stämning.

På vägen så zoomade jag in på gpsn och såg var burken låg placerad, attans vad elakt! Kunde iof vara ännu värre.. Har ända sen dom gjort ordning här funderat på om man kunde lägga en burk där, och det kan man tydligen…

Väl framme så var det inte alls så öde som det varit vi mina tidigare besök här. Men det var bara att ta tjuren vid hornen och lossas som det regnade när jag stegade fram mot gömman. Det underlättade lite att det är spegelglas vid kontoren så att jag såg inte så tydligt hur många som satt där innanför. Troligen såg dom dock mig väldigt tydligt.

Cacheägaren fick sen detta mail från VDn på företaget, där cachen är placerad precis utan för kontorens glasfasad:

Hej ,

Kulkul.

Var det du som placerade den och när???

Lite kul för en av grabbarna på teknik kom upp o berättade att det var en långhårig kille som kröp under bryggan där ute. Anders som han heter undrade om det var ett attentatsförsök…….
Så kan det bli eller Så det kan bli