I lördags så var det FAD i Stenungsund, detta årliga event när man skall leta kontroller i mörkret på kvällen. Detta var mitt tredje FAD i ordningen och jag hade länge sett fram emot eventet.

Helgen var inbokad sen länge och ledighet beviljad från familjen. Fick dock köra ner pojken till sin far i Borås på fredagen men styrde sen därifrån kosan mot Stenungsund. Hade plockat ut 17st cacher att ta på vägen men hann bara med 13st då jag hade stämt träff med andra geocachare i Stenungsund. Den häftigaste jag tog på vägen var http://coord.info/GC24BHE, en Earth-cache om jättegrytor och denna var verkligen JÄTTEstor då den största hade en diameter på 17m och några av dom andra var inte speciellt små heller.

Väl framme i Stenungsund så möte jag upp med Wellners med son, Ninjatummen,Jamt50,andreaze,RagnaZ och bozomz. Vi avnjöt en sushi och sen gav vi oss ut för att värma upp oss inför morgondagens event med ett par mörkercacher. Först tog vi http://coord.info/GC1ZVZ5 och den var riktigt bra då man fick se hur raffinaderiet var upplyst i mörkret, smart med en mörkercache hade det varit en vanlig hade man tagit den på dagen och sen missat hela grejen.

Sen blev det Mörkrets hemligheter http://coord.info/GC21KED, en mycket välgjord mörkercache. Den bjöd på den ena överraskningen efter den andra. Helt klart en av de bästa cacher jag har tagit. Efter att ha loggat bonus cachen också så tog vi oss hem till vanndrarhemet för att logga dagens skörd och sen njuta vår skönhetssömn.